این کتابخانه پستی  در سال بهمن ماه ۱۳۹۷ در شوشتر فعالیت خود را آغاز نمود

 این مرکزدارای ۴۳۸۰جلد کناب درفضایی دلنشین با مساحت ۱۶مترمربع( یک اتاق چهار در چهار) واقع شده

در قسمت غربی مرکز فرهنگی هنری شماره ۱ واقع شده.

 خدمات مرکز: دادن و پس گرفتن کتاب به روستاها و حومه شهرکه با وسیله ی نقلیه ی خودرو انجام می.گیرد.

اهم فعالیت این مرکز در زمان عادی امانت کتاب است و اکنون که کرونا وجود دارد در فضای مجازی فعالیت های فرهنگی را به اجرا می گذاردشرایط عضویت:

ویژه گروه سنی۶تا۱۷سال است.

شهریه ی عضویت رایگان است.

 فقط امانت دادن کتاب به روستاها و مناطق محروم اطراف و حومه  شهر می باشد اکنون که در زمان کرونا قرار داریم و فعالیت‌های فرهنگی خود را در فضای مجازی به انجام می رساند.. که در زمان و روزهای عادی با سرویس کتاب‌ها به دست اعضای مرکز در روستاها رسانده می شد .

خدمات فراگیر ندارد .

روز و ساعت فعالیت مرکز از از ساعت ۸ صبح الی۱۳عصر.

در روزهای تمام هفته امانت دادن کتاب انجام میشد.

 پرسنل: یک مربی فرهنگی دارد خدمات که با مرکز یک  مشترک میباشد.

 نشانی : شوشتر خیابان امام خمینی ضلع غربی جنب دفتر نماینده شهر تلفن۰۶۱۳۶۲۱۱۲۱۷

    کبری صیادی زاده

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1402/03/22 - 11:03
  • تعداد بازدید: 2294
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

سی و پنجمین نشست تخصصی انجمن عکاسان نوجوان کانون خوزستان برگزار شد

سی و پنجمین نشست تخصصی انجمن عکاسان نوجوان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، سی و پنجمین نشست تخصصی انجمن عکاسان نوجوان استان با موضوع "عکاسی مُد و پوشاک" و حضور مینا کردانی مربی کانون استان و مدرس این نشست تخصصی، کارشناس هنری استان و جمعی از اعضای انجمن، به صورت مجازی و حضوری به میزبانی مرکز ۵ اهواز برگزار شد.

کردانی در ابتدا هنرجویان را با مفاهیم مد و کاربرد آن آشنا کرد و در ادامه عکاسی مُد را این‌گونه توضیح داد؛ عکاسی مد از سال‌ها پیش باهدف معرفی محصولات به عنوان شاخه‌ای تخصصی شناخته شد که با معرفی و تبلیغ بصری محصولات با استفاده از مدل‌های انسانی انجام می‌شود و تأثیر آن برای تولیدکنندگان و طراحان مد غیرقابل انگار است.

وی نحوه انتخاب مکان عکاسی و ارتباط آن با پوشاک تبلیغاتی، نورپردازی و تأثیر آن بر نمایش کیفیت لباس، نوع ژست، نوع پوشاک، بافت لباس و... از جمله مواردی معرفی کرد که می‌تواند در عکاسی مُد نقش مهمی داشته باشد و به اختصار در مورد موارد تاثیرگذار توضیحاتی را ارائه داد.

این مربی هنری در ادامه به انواع لباس‌های محلی ایرانی اشاره کرد و افزود؛ تنوع دلپذیری از پوشش خاص اقوام مختلف این سرزمین است که هویت و فرهنگ متفاوت هر قوم را به نمایش می‌گذارد.

او لباس را در سراسر جهان، نماینده بخشی از فرهنگ، تاریخ و هویت هر کشور عنوان کرد و تصریح کرد؛ وجود اقوام مختلف گیلک، آذری، کرد، لر، بلوچ، قشقایی، عرب، بختیاری، ترکمن و غیره در گوشه و کنار ایران و فرهنگ‌های متفاوت هریک از آن‌ها، تنوع دلپذیری از پوشش‌های رنگارنگ را در کشور پدید آورده است به طوری که در هر برش، ‌دوخت و تزیینات خاص لباس‌های سنتی ایرانی، نمادی از فرهنگ هر قوم یا قبیله را می‌توان یافت.

کردانی در پایان به ارتباط مستقیم نوع آب‌وهوای مناطق مختلف کشور و لباس‌هایی اقوام ساکن آن منطقه اشاره کرد و گفت؛ با توجه به نوع آب‌وهوا در مناطق مختلف لباس‌ها از جنس‌ها و رنگ‌های گوناگون تهیه می‌شوند و خود به‌تنهایی می‌توانند معرف گوشه‌ای از هویت هر فرد، سن و سال، تجرد یا تأهل، موقعیت اجتماعی و مواردی از این دست باشند..

این رویداد هنری با گفت‌وگوی مجازی و حضوری و پاسخ دادن به سؤالات اعضا پایان یافت.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت